INDIVIDUALNO SVETOVANJE

Na voljo sem tudi za INDIVIDUALNO SVETOVANJE. V kolikor ste starš in se soočate s težavami glede lastnih občutkov na splošno ali glede določene tematike

 

(vzgoja, spoznavanje otroka, vzgojne metode, duhovnost z otroki, nočne more, samostojnost, hvaležnost in spoštovanje, jeziki ljubezni, sproščanje čustev, postavljanje mej, iskanje talentov, življenjsko poslanstvo, menstruacija, moška in ženska energija, vaje za celjenje otroških ran...),

me za podporo kontaktirajte preko e-maila: info@zotrokidoma.si in se dogovorimo za virtualno srečanje ali srečanje v živo.

Včasih nam en pogovor lahko reši nešteto težav. Ko imamo na drugi strani odprtega in prisotnega sogovornika, je včasih dovolj že, če samo izrazimo tisto, kar nam leži na duši. 

Tukaj sem za vas, če me potrebujete. Ne zato, da bi pomagala ali karkoli spremenila namesto vas, temveč, da vas spodbudim, da pogledate vase. Vsi odgovori se namreč skrivajo v vas. Vse odgovore že imate. Samo včasih se nam skrijejo pod kopico bremen in nerazrešenih bolečin. Ko počasi odstiramo tančice našega življenja, ki bolijo in v nas prebujajo strah, jezo, žalost, sram... se nam začne svetliti naša pot in naše poslanstvo. Pri odstiranju teh tančic pa lahko nudim podporo. Z veseljem!

CENIK:

- Individualno svetovanje preko zoom-a (približno 40 minut)

35€

- Individualno svetovanje z osebnim srečanjem 

(približno 45 minut)

40€

Cene ne vsebujejo DDV-ja na podlagi

1. odstavka 94. člena ZDDV.

Dogovorjen termin je potrebno odjaviti vsaj 24 ur prej.

V nasprotnem primeru se termin plača.

POTEK PRIJAVE IN SVETOVANJA:

- Prijavite se preko e-maila: info@zotrokidoma.si. Več informacij kot posredujete, bolj učinkovit bo pogovor.

- Na vaš e-mail vam odgovorim in posredujem nadaljnje informacije. 

- Po prejemu mojega odgovora, plačate dogovorjeni termin in s tem je rezervacija za individualno svetovanje potrjena.

- Za svetovanje preko zoom-a, vam pošljem povezavo za virtualno srečanje 5 minut pred srečanjem na e-mail. Za osebno srečanje vas ob dogovorjeni uri pričakujem na naslovu, ki ga prejmete preko e-maila.

ČUJEČI STARŠ

Spletni tečaj za prebujeno starševstvo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Starš, ki je čuječ, mora nujno biti tudi čuječen. Ni dovolj, da smo skrbni in pozorni do svojih otrok. Vse to mora vsebovati neko pristnost in globoko poznavanje nas samih, da lahko odnos deluje. Prav to bomo počeli v tem tečaju. Spoznavali sebe v odnosu s seboj in svetom. Spoznavali bomo sebe kot starša. Sebe kot otroka. Sebe kot partnerja.

 

Kakšen starš sem? Se sebi zdim dovolj dobra mama? Se sebi zdim dovolj dober oče? Kakšne vzorce prinašam v svojo družino in v odnos z otrokom? Na vsa ta vprašanja lahko dobite odgovore, če ste pripravljeni pogledati vase in se prijaviti na spletni tečaj ČUJEČI STARŠ.

Ko postanemo starš, postanemo nov človek. Zato nam starševstvo prinaša nenehne izzive. Kaj je tisto, kar je bistvo starševstva? Kdaj se začne starš? In kdo je otrok?

V tem programu se naučimo kako spoznati našega otroka, kako biti prisotni in čuječi v vzgoji.

  • Naučimo se kako začutiti sebe kot starša, postaviti zdrave meje, si vzeti čas zase.

  • Naučimo se biti sproščeni, opazovati otroka in njegov razvoj, zaznavati njegovo dušo in njegove potrebe.

  • Naučimo se praktičnih vaj, vizualizacij, dihalnih tehnik... s katerimi začutimo naše telo, naše potrebe in zmoremo lažje mirno reagirati, ter sprejemati naša čustva IN ČUSTVA OTROKA. nekatere vaje so primerne tudi za otroke. vse vaje sama zelo dobro poznam in jih uporabljam. vse, kar delim, delim iz lastnih izkušenj in dolgoletne prakse.

  • Naučimo se osnov jezikov ljubezni. Ti nam pomagajo razumeti, da se otroci in vsi ljudje, čutimo ljubljeni na različne načine. Izvemo zakaj je pomembno, da živa bitja čutimo ljubezen in prisotnost.

Več kot 13 let izobraževanj, izkustvenih delavnic in samostojnega ustvarjanja je strnjenih v približno 6-tedenski spletni tečaj do katerega imate dostop ZA VEDNO.

 

  • Naučili se boste preprostih vaj s katerimi si lahko pomagate kadar imate izzive v odnosih s seboj, s partnerjem, z otroki...

 

Vsak teden se bomo dotaknili enega področja, ki naše družinsko življenje močno zaznamuje in raziskovali od kod prihajajo ti izzivi s katerimi se srečujemo, ter kako slabe vzorce nadomestiti z boljšimi, ki so v korist nam in našim odnosom.

 

Mnoga orodja, ki jih boste spoznali lahko uporabljate tudi skupaj z otroki. Lahko jim pomagate pri premagovanju strahu, pomanjkanja samozavesti, nočnih morah, odkrivanju talentov...

 

Tematike spletnega tečaja:

1. ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA

2. ODNOS IN POVEZOVANJE Z NARAVO

3. DOVOLJ DOBRA MAMA/DOVOLJ DOBER OČE

4. OBJEKTIVNO OPAZOVANJE - BITI PRIČA

5. NOTRANJA ŽENSKA/NOTRANJI MOŠKI

6. SVOBODA IN MEJE

7. DIHANJE IN GLAS

8. BONUS: JEZIKI LJUBEZNI

CENA: 93€

PRIJAVA TUKAJ: https://www.zotrokidoma-shop.si/izdelki/pripomo%C4%8Dki/i_1168_cujeci-stars-spletni-tecaj

 

Vsi člani skupin Z otroki doma imajo lepe popuste. 🥳

🥰 DODATNA PONUDBA - SPOZNAJ SEBE IN SVOJEGA OTROKA: Enak tečaj je na voljo tudi, če vpišete svojega otroka na delavnice montessori pri Mojci Kumprej - Moj montessori za starostno skupino 3 - 6 let. V tem primeru imate tečaj priložnost izkusiti v živo v naravi, medtem ko je vaš otrok na delavnici, za ceno 78€ (+15€ za polni spletni dostop). Možna je tudi prijava samo na delavnico Čuječi starš v živo (za redno ceno 93€). Če te te dodatne ponudbe zanimajo, se obrni na hisaotrok.sasa@gmail.com🥰

KRALJICA ZA EN DAN

Menstruacija - vodnik za družine z otroki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Če si mamica, ki si želi vzeti čas zase, odkrivati svojo ženskost, v svoje življenje vključiti menstrualni počitek, ter odkrivati njegove pozitivne učinke na področju hormonskega in čustvenega ravnovesja, energije za vzgojo, partnerstvo, delo in hobije, kreativnost... potem se nam pridruži v BREZPLAČNI Facebook skupini, kjer odkrivamo naše potrebe in načine, kako spremeniti naš način življenja, da bomo zares ŽIVELE to življenje, ki nam je podarjeno. Hkrati pa odkrivamo tudi lastne družine in kako uskladiti vse te različne potrebe v njej, da živimo bolj harmonično in podporno eden drugemu. Odkrivamo, kako lahko lastne hčerke popeljemo na pot ženskosti, kar nam mogoče ni bilo dano in kako sinove spodbuditi k spoštovanju življenja. In še mnogo več.

Lepo vabljena tudi ti, da skupaj z nami pomagaš ustvarjati ženskam, mamicam, podpornejši svet!

Prijaviš se tukaj: https://www.facebook.com/groups/174407943722650/?ref=bookmarks

ŽENSKI KROG: Štirje elementi ženske

Ta čudovit program je namenjen članicam skupine Kraljica za en dan (glej zgoraj). Ženski krog se odvija pri nas, v idilični Logarski dolini, na Panoramski cesti v osrčju veličastnih gora.

 

Tu se ženske (mamice) srečamo s štirimi elementi narave v sebi: z ognjem, zrakom, zemljo in vodo.

 

Ženski krog traja približno 6 ur. Če si mamica z majhnim dojenčkom, ki se polno doji, lahko prideta. :) Prilagodimo delavnico vajinim potrebam. 

Trenutna cena je 50€ (cena vključuje topel obrok in darilo), ter sprejme 8 žensk.

Pridružite se naši skupnosti in uživajte posebne ugodnosti!

Prijavite se na e-novičke Z otroki doma.

 

Ob prijavi prejmete DARILO - eknjigo

5 opornih točk za mirno reševanje konflikta z otroki.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Z OTROKI DOMA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon