SPLOŠNI POGOJI

Spletno mesto zotrokidoma.si (v nadaljevanju: spletno mesto) podjetja Z otroki doma, trgovina in svetovanje na področju vzgoje in osebne rasti (v nadaljevanju: podjetje) je sestavljeno iz različnih strani, ki jih upravlja in so v lasti podjetja. Vse pravice so pridržane, razen če posamezne strani spletnega mesta določajo drugače.

Vaša uporaba spletnega mesta, vključno z odzivom na brezplačne ali plačljive ponudbe na kateri koli spletni strani spletnega mesta, pomeni sprejemanje teh Splošnih pravil poslovanja (v nadaljevanju: splošni pogoji).

Podjetje si pridržuje pravico, da občasno brez posebnega predhodnega opozorila spremeni splošne pogoje.

Splošni pogoji urejajo tudi postopek prijave in odjave na posamezen program, izdelek ali kako drugo ponudbo podjetja.

Splošni pogoji poslovanja podjetja se nanašajo na vse programe, zapise, izdelke, srečanja…, ki jih organizira podjetje.

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vse programe, izdelke in dogodke ter udeležence enako, razen če je v okviru prijave ali nakup na posamezen program, izdelek in dogodek določeno drugače s strani podjetja.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice in nakupa za vsak program, izdelek in dogodek, ne glede na obliko prijave ali nakupa programa, izdelka in dogodka (pisno, preko spletne strani, po e-pošti ali na drug način, ki izkazuje osebo in program, izdelek in dogodek, na katerega se je ta oseba prijavila ali ga kupila). Vsaka oseba, ki se prijavi ali naroči posamezen program, izdelek in dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejemate Splošne pogoje.

POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA

Izpolnjevanje obrazcev in objavljanje komentarjev na spletnem mestu je zaželeno ob spoštovanju določenih pravil, sicer vaš vnos ne bo odobren, z neprimernim vedenjem pa si boste onemogočili nadaljnje sodelovanje.

Z uporabo spletnega mesta se zavezujete, da NE BOSTE:

 • obrekovali, grozili, žalili ali kako drugače nesprejemljivo postopali proti drugim uporabnikom spletnega mesta ali podjetju,
  objavljali neprimernih, nezakonitih ali neprimernih tem, imen in informacij;

 • oglaševali ali ponujali prodaje ali nakupa izdelkov ali storitev za katerikoli poslovni namen, razen če so taka sporočila izrecno dovoljena na posamezni strani spletnega mesta;

 • kršili veljavne zakonodaje in predpisov;

 • na kakršen koli način zavestno škodili drugim uporabnikom ali podjetju, ali jih vznemirjali.

Podjetje si pridržuje pravico, da iz baze (mejling liste) podjetja brez predhodnega opozorila odstrani uporabnike, ki grobo kršijo te splošne pogoje.

Vsebine in fotografije, objavljene na spletnem mestu poslovnaboginja.com in drugih povezanih spletnih straneh so last Jasmine Robnik Poličnik ter se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira.

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu in drugih povezanih spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Jasmine Robnik Poličnik.

POGOJI SODELOVANJA

Z investicijo v kateri koli informacijski proizvod, program, dogodek in izdelek se zavezujete, da boste v opredeljenih rokih opravili dogovorjeno (na primer posredovali določene informacije, nujne za uspešno sodelovanje) oziroma uredili plačilo, zato da bo sodelovanje potekalo brez zapletov, produktivno in v prijetnem vzdušju, in bo vaša celotna izkušnja s podjetjem več kot pozitivna.

Vsi informacijski proizvodi, programi, dogodki in izdelki podjetja se plačajo skladno s pogoji, predstavljenimi na spletni strani in spletni strani spletne trgovine zotrokidoma-shop.si.

Navodila za plačilo in rok plačila za posamezen informacijski proizvod, program in dogodek ter izdelke objavljene na spletnem mestu (vključno v spletni trgovini zotrokidoma-shop.si) prejmejo vsi prijavitelji po prijavi na e-poštni naslov, ki so ga navedli na prijavnici.

Investicija v katerikoli informacijski proizvod, program, dogodek ter izdelke je zavezujoča in NI VRAČLJIVA. V kolikor obstaja utemeljen razlog, ki ga podjetje presodi kot utemeljenega, da se zaradi kakršnihkoli zadržkov določenega programa in dogodka niste mogli udeležiti, vam priznamo dobropis v višini celotnega zneska, ki je unovčljiv ob nakupu naslednjega informacijskega proizvoda, programa, dogodka ali izdelka podjetja. Isto velja za nakup izdelkov podjetja.

ODPOVED ODGOVORNOSTI

Podjetje si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru podjetje denar vrne.

Odpoved s strani stranke je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov info@zotrokidoma.si. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, podjetje ne sprejema.

Podjetje ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z uporabniško izkušnjo na spletnem mestu zotrokidoma.si, niti v zvezi z vsebinami in postopki dela s strankami in komunikacije s prijavljenimi v bazo podjetja.

Na nasvete, ki jih prejmete na spletnem mestu (oziroma prek povezav na druge spletne strani in spletna mesta), v informacijskih proizvodih, plačljivih ali brezplačnih, ali v okviru individualnega ali skupinskega svetovanja, se ne zanašajte v zvezi z osebnimi, zdravstvenimi, finančnimi ali pravnimi odločitvami. V teh primerih se posvetujte z ustreznim strokovnjakom, ki vam bo dal nasvet, primeren za vaš položaj.

OPOZORILO

Vse opisane oblike svetovanja in pomoči ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Pojem ”svetovanje” se nanaša zgolj na nov pogled situacij in v nobeni meri ne nadomešča fizičnega ali psihološkega zdravljenja. V primeru, da se odločite za svetovanje pri meni, morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to. Če ste v procesu kakršnegakoli zdravljenja in ste v dvomih, če ga lahko dopolnite z mojim svetovanjem, se zato obrnite na vašega zdravnika ali terapevta.

DOBAVNI ROK IZDELKOV

Za izdelke na zalogi je dobavni rok 2 – 5 delovnih dni.

STROŠKI PAKIRANJA IN POŠILJANJA

Poštnino za dostavo naročenega blaga plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali druge paketne pošte, ki izvaja dostavo blaga na dom. Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Plačilu provizije Pošti Slovenije se kupec lahko izognete, če kupnino plača po predračunu. V končno ceno so vključeni tudi stroški pakiranja.

SPREJETJE SPLOŠNIH POGOJEV

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s splošnimi pogoji, pišite na elektronski naslov info@zotrokidoma.si. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če tudi potem ne boste zadovoljni s splošnimi pogoji poslovanja, vas bomo prosili, da prenehate uporabljati spletno mesto zotrokidoma.si, saj si ne želimo, da bi bili zaradi česarkoli nezadovoljni.

Izjava o varstvu zasebnosti

(Nazadnje posodobljeno 13.6.2018)

 

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV IN KONTAKTNI PODATKI

Ta izjava velja za obdelavo (uporabo) katerihkoli osebnih podatkov, ki ga izvaja podjetje Z otroki doma, trgovina in svetovanje na področju vzgoje in osebne rasti, ali ki se izvaja v imenu upravljavca.

Podatki o upravljavcu:
Z otroki doma, trgovina in svetovanje na področju vzgoje in osebne rasti

Jasmina Robnik Poličnik s.p.
Logarska dolina 24, 3335 Solčava
E-pošta: info@zotrokidoma.si

Z otroki doma, trgovina in svetovanje na področju vzgoje in osebne rasti, Jasmina Robnik Poličnik s.p. (v nadaljevanju: podjetje) ščiti vašo zasebnost in vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem, in jih obravnava kot zaupne. Z njimi ravna pošteno in zakonito, v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju: Splošna uredba o varstvu podatkov).

V kolikor bi želeli prenehati prejemati kakršna koli sporočila podjetja in torej izbrisati svoje podatke iz baze/mejling liste podjetja, lahko to storite s klikom na povezavo »ODJAVA« koncu katerega koli sporočila podjetja, lahko pa tudi pišete na elektronski naslov info@zotrokidoma.si in zahtevate odjavo.

OSEBNI PODATKI, KI JIH OBDELUJEMO

 

 • Osnovni kontaktni podatki (ime, priimek, domači ali službeni naslov, spol – zaradi nazivljanja, telefonska številka, e-pošta, Skype ID, podatke o podjetju);

 • Podatki o uporabi naših spletnih strani (kliki na povezave, porabljen čas) in podatki glede odziva na naša e-poštna sporočila (sledimo le anonimiziranemu kumulativnemu odstotku odprtih sporočil in klikov na povezave);

 • Podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo kupljenih izdelkov (predmet nakupa, cena, naslov za dostavo, čas dostave, način plačila, datum plačila, podatki o reklamacijah, podatki o izdanem računu ipd.).

 • Podatki, ki jih sami prostovoljno razkrijete za objavo na spletnem mestu – na primer v svojih komentarjih k prispevkom ali v svojem mnenju – niso predmet varstva zasebnosti.

 • Podjetje ne zbira podatkov od oseb, mlajših od 18 let, če mu je znano, da so mladoletne, in sicer dokler posredovanja podatkov ne odobri njihov zakoniti zastopnik. Ta lahko kadar koli zahteva vpogled v podatke, ki jih je mladoletnik posredoval podjetju, in zahteva, da se odstranijo iz baze podjetja.

 

NAMENI OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

 • komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaša povpraševanja;

 • sklenitev pogodbe in izpolnitev obveznosti, ki izhajajo iz sklenjene pogodbe;

 • tržno komuniciranje (pošiljanje e-pošte, navadne pošte in SMS sporočil);

 • za uveljavljanje kakršnihkoli pravnih zahtevkov in reševanje sporov;

 • za statistične analize o prodaji naših storitev in izdelkov in o uporabi naših spletnih strani.

HRAMBA OSEBNIH PODATKOV

Vsi podatki, povezani z obračuni in plačili, vključno s kontaktnimi podatki in računi, se hranijo še 10 let od popolnega plačila storitev.

Podatke, ki so potrebni za sklenitev in izpolnitev pogodbe med vami in nami, hranimo še 5 let od izpolnitve pogodbe. Podatke o tem, katere storitve ali produkte ste od nas kupili, pa hranimo trajno oz. dokler ne prejmemo vaše zahteve za izbris podatkov.

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma jih pripisati vam.

VARSTVO ZASEBNOSTI IN RAZKRITJE PODATKOV

Podjetje vaše osebne podatke brez opozorila razkrije le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine spletnega mesta in podjetja, ter za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov spletnega mesta ali javnosti.

SPLOŠNI POGOJI PREJEMANJA E-NOVIC

S prijavo se strinjate s pogoji prejemanja e-novic spletnega mesta zotrokidoma.si.
S prijavo na e-novice na spletni strani zotrokidoma.si prejemnik dovoli Jasmini Robnik Poličnik s.p., Z otroki doma zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007 UPB1).

Upravljavec bo podatke, ki jih pridobi pri prijavi na spletni strani poslovnaboginja.com, uporabljal izključno za naslednje namene:

 • pošiljanje e-novic po e-pošti;

 • pošiljanje e-poštnih sporočil z informacijami o novostih, dogodkih, ponudbah in ugodnostih, največ 15 krat mesečno;

 • komuniciranje v zvezi z e-novicami ali naročilom;

 • za morebitno izvedbo nagradne igre s sodelujočimi po e-pošti;

 • statistične in tržne analize; segmentacija uporabnikov; sledenje klikom in odpiranjem

 • e-pošte za izboljševanje in personalizacijo vsebine e-pošte;

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

SPLOŠNA UREDBA EU O VARSTVU PODATKOV, KI DOLOČA NOVA PRAVILA GLEDE VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Cilj Splošne uredbe o varstvu podatkov je omogočiti prebivalcem nadzor nad njihovimi osebnimi podatki in poenotiti ter dvigniti raven varstva osebnih podatkov v EU.

Z razvojem digitalne dobe, ki vključuje pojav široke uporabe interneta, družabnih omrežij, pametnih telefonov in aplikacij ter digitalizacijo praktično vseh področij našega življenja, se je izjemno povečal obseg zbiranja in pospešil pretok informacij o posameznikih.

Posameznikom je lažje slediti, jih profilirati in te informacije uporabiti v različne namene, zato je treba okrepiti pravice posameznikov.

Nastale spremembe so pripeljale do sprejema novega predpisa, ki v zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavlja poenoteno in usklajeno ukrepanje v vseh državah članicah. To bo imelo za posledico enostavnejšo in enako varstvo pravic vseh ljudi v EU, tudi v primeru, ko naše podatke sistematično zbirajo tuja podjetja, ki nudijo blago ali storitve posameznikom v EU oziroma spremljajo njihovo vedenje, kolikor to poteka v EU.

Posamezniki naj bi bili na jasen in razumljiv način obveščeni o tem, kako in za kakšen namen se obdelujejo naši osebni podatki.

Več informacij o novi uredbi EU si lahko preberete tukaj.

VPRAŠANJA IN REŠEVANJE SPOROV

Podjetje lahko občasno posodobi to izjavo o varstvu zasebnosti, zato vas poziva, da jo redno pregledujete in ste tako vselej na tekočem, kako so zaščiteni vaši podatki. Datum zadnje posodobitve je naveden tik pod naslovom »Izjava o varstvu zasebnosti«.

Če imate kakršno koli vprašanje glede varstva zasebnosti in varovanja zaupnosti vaših podatkov, pišite na elektronski naslov info@zotrokidoma.si. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če tudi potem ne boste zadovoljni s to izjavo in režimom varstva zasebnosti, vas bomo prosili, da prenehate uporabljati spletno mesto, saj si ne želimo, da bi bili zaradi česarkoli nezadovoljni.

Izjava o varstvu zasebnosti je podvržena zakonodaji Republike Slovenije.

Morebitne spore rešuje stvarno in krajevno pristojno sodišče Republike Slovenije.

Če je kateri koli del te izjave o varstvu zasebnosti določen kot neveljaven ali neizvršljiv v skladu z veljavno zakonodajo, se šteje, do to neveljavno ali neizvršljivo določbo zamenja veljavna, izvršljiva določba, ki najbolje ustreza namenu prvotne določbe, preostanek izjave o varstvu zasebnosti pa ostane v veljavi.

Pridružite se naši skupnosti in uživajte posebne ugodnosti!

Prijavite se na e-novičke Z otroki doma.

 

Ob prijavi prejmete DARILO - eknjigo

5 opornih točk za mirno reševanje konflikta z otroki.

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

© 2019 Z OTROKI DOMA

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon