VODIČ po spletni trgovini Z OTROKI DOMA

Updated: Jan 3


Mini spletna trgovina Z otroki doma je oblikovana tako kot živim jaz in moja družina. Kar dolgo sem jo prilagajala, da sem končno našla tisto pravo. Marsikaj sem dala ven iz prodaje. Poenostavila sem. Ohranila sem le izdelke, ki jih tudi sami uporabljamo in sledijo vsemu ostalemu, kar še počnemo. Še vedno pa lahko marsikaj izven redne ponudbe naročite po dogovoru preko e-maila: info@zotrokidoma.si. Vesela bom vaših naročil in sporočil!


Zdaj pa vabljeni, da pokukate kaj se skriva pod zavihki.Prva rubrika se imenuje KUHINJSKI MOJSTRI je tretja rubrika, kjer so zbrani sami najboljši izdelki za delo otrok v kuhinji. Vsi pripomočki so res kvalitetni, skrbno izbrani in preizkušeni tudi pri nas doma. Sami starši vemo, da je z zanimivimi kuhinjskimi dodatki ustvarjanje hrane lahko pravi užitek. Seveda pa je dobro tudi, da se nam nikamor ne mudi. Še posebej, če nam pomagajo otroci.


Tukaj najdemo:

· Nožki in modelčki

· Mizica in stolček

· Drugi kuhinjski pripomočkiNOŽKI so ena taka posebnost naše spletne trgovine, saj je naš valoviti nožek res TOP izdelek, ki ga težko najdete drugje (če sploh). O uporabi nožev z otroki je posebej napisan tudi članek, na tej povezavi: https://www.zotrokidoma.si/post/otroci-v-kuhinji-no%C5%BEki

V tej rubriki so tudi vsi ostali nožki in rezila prilagojeni za rezanje različnega sadja in zelenjave.


MIZICA IN STOLČEK sta tako pomembna za obstoj tega podjetja, da si zaslužita samostojno rubriko. V tem izdelku je ogromno znanja, preizkusov, vlaganja, srčnosti, ljubezni do otrok, da se z besedami niti ne da vsega izraziti. Za ta izdelek smo združili moči Mojca Košič (pedagoginja montessori), moj mož Jure in jaz. Otroci po vsem svetu ga preizkušajo in starše navdušuje uporabnost tega kompletka. Združuje ga namreč toliko dobrih lastnosti: stabilnost, širina, nizek stolček za prvo sedenje, varen za plezanje, svojstven dizajn, razstavljivost, neskončna možnost uporabe, ko otrok na njem odrašča in še po tem, ko ga preraste… Res izjemen izdelek, ki ga srčno priporočam vsem dojenčkom, takoj ko začnejo samostojno sedeti in raziskovati svet okrog sebe.


DRUGI KUHINJSKI PRIPOMOČKI so večinoma leseni ali iz nerjavečega jekla. V tej rubriki najdete: majhen valjar, ožemalnik, spatulo, ribežen, pinceto, prvi kozarček, majhen vrček…


Druga rubrika se imenuje NEGUJEM SEBE IN DOM.

Tukaj vam ponujamo izdelke, ki jih otrok lahko uporablja, ko skupaj z nami čisti in ureja dom. Velik poudarek pa dajemo na negi telesa.


Iščete lahko:

· Ščetke in krtačke

· Drugi pripomočki
Tretja rubrika je ČAROBNA NARAVA IN JAZ. Tukaj najdete nekatere pripomočke, ki jih potrebuje otrok za delo na vrtu.

Sem pa sodi tudi vse v zvezi z odkrivanjem narave, vesolja, vsega, kar nas obdaja: dreves in rastlin, živali, vesolja, letnih časov, koledarja…

Velik poudarke je na raziskovanju telesa. Tako fizičnega, kot tudi čustvenega in mentalnega. Ko je vse to v ravnovesju, je otrok (in vsak človek) zdrav.


Iščete lahko:

- Narava, vrt in svet

- Jaz, človek
Četrta rubrika ponuja izdelke, ki zapuščajo spletno trgovino, zato se imenuje ČISTIMO POLIČKE %. Ti izdelki imajo tudi določen popust, zato kar pogumno pobrskajte in si izberite svojega, preden odide. 😊

Pod peto, šesto in sedmo rubriko najdete povezave do:


- LESek SHOP, kjer si lahko ogledate naše domače izdelke;

- BLOG-a, kjer pišem o vsakdanjem življenju, starševskih izzivih in življenjskih vprašanjih;

- STORITEV, kjer lahko preberete kaj vse vam še lahko ponudim, kje vse me še lahko najdete in kaj je pravzaprav moje življenjsko poslanstvo.


Lepo lepo povabljeni k raziskovanju in brskanju po spletni trgovini in spletni strani Z otroki doma. HVALA vsem, ki s svojim nakupom podprete našo družino in pomagate k boljšemu življenju vsaj dveh otrok.


V izbiranje ponudbe je vložene res veliko ljubezni do vseh otrok, ter do preprostega, a polnega življenja. Vsak dan ste mi v navdih vsi, ki za svoje otroke izbirate najboljše. Ne veliko, ampak malo in kvalitetno.


V navdih ste mi vsi starši, ki delate na sebi, vsak dan znova popravljate napake in iščete najboljšo verzijo sebe. Od sreče mi poskoči srce vsakič, ko slišim starša reči, da je otrok njegovo ogledalo, da postaja vedno boljši. Da premaguje svoje ovire in podpira svojega otroka v točno tem, kar je in, kar je prinesel na ta svet. HVALA, KER STE! Čas je za čuječe in prebujeno starševstvo. Čas je za spoštovanje otroštva in naših otrok. Čas je, da skupaj z njimi rastemo in se učimo. Nov svet je pred nami. Zakorakajmo vanj.


Sledite mi še naprej. Skupaj z vami odkrivam globine in premagujem ovire.

Vaša Jasmina – Z otroki doma


(Vse fotografije so vzete iz spletne strani usplash.com . Uredila sem jih sama.)

819 views0 comments

Recent Posts

See All

Pridružite se naši skupnosti in uživajte posebne ugodnosti!

Prijavite se na e-novičke Z otroki doma.

 

Ob prijavi prejmete DARILO - eknjigo

5 opornih točk za mirno reševanje konflikta z otroki.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Z OTROKI DOMA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon