VODIČ po spletni trgovini Z OTROKI DOMA


Mini spletna trgovina Z otroki doma je oblikovana tako kot živim jaz in moja družina. Kar dolgo sem jo prilagajala, da sem končno našla tisto pravo. Marsikaj sem dala ven iz prodaje. Ohranila sem le izdelke, ki jih tudi sami uporabljamo in sledijo vsemu ostalemu, kar še počnemo. Še vedno pa lahko marsikaj izven redne ponudbe naročite po dogovoru preko e-maila: info@zotrokidoma.si. Vesela bom vaših sporočil!


Zdaj pa vabljeni, da pokukate kaj se skriva pod zavihki.
Prva rubrika se imenuje PO STAROSTI IN ZNAMKI. Ta rubrika je enostavna in priročna za iskanje daril in za brskanje po znamkah, ki so nam prirasle k srcu.


Vsaka znamka je predstavljena, še posebej pa gre omeniti Slovenske blagovne znamke in Materiale montessori.


Iščete lahko po starosti: DOJENČKI (0-5m in 5-12m), 1-3 (1 leto, 2 leti, 3 leta), 3-6 (od 3-4 leta in od 5-6 let), 6-12 in NAJSTNIKI.


Opažam, da se kakšna možnost preko mobilnika ne prikaže, zato, če imate možnost, za podrobnejše iskanje uporabite računalnik.


Druga rubrika je prva izmed rubrik z novimi, navdihujočimi imeni, ki so nastala z ljubeznijo. <3

Ta je tudi najobsežnejša. Imenuje se POLNOST ČASA.Tukaj najdete vse za preživljanje časa z otrokom, pa tudi za otrokovo samostojno igro. Hkrati v tej rubriki najdete tudi vzgojno literaturo in tečaje, ki jih organiziramo pri Z otroki doma.


Izbira igrač in razvojnih pripomočkov je v naši mini spletni trgovini postavljena na varnosti in preverjenih proizvajalcih, ki delujejo v skladu z Uredbo o varnosti igrač in EU harmonizacijskih standardih. Podpiramo pravično trgovino in naravne materiale: les, kovino, bombaž… Tudi pri plastiki smo pozorni, da je reciklirana. Prav tako je pomembno, da so barve in olja varni in primerni za otroške igrače. Več o varnosti in pravi izbiri igrač, si lahko preberete na tej povezavi:https://www.zotrokidoma.si/post/na-kaj-moramo-biti-pozorni-ko-kupujemo-ali-izdelujemo-igra%C4%8De-pripomo%C4%8Dke-za-otroke


Deli se na naslednje tematike:

· Razvoj motorike

· Sestavljanke

· Knjige za otroke

· Na poti

· Igra vlog

· Vzgoja, tečaji in delavnice

KUHINJSKI MOJSTRI je tretja rubrika, kjer so zbrani sami najboljši izdelki za delo otrok v kuhinji. Vsi pripomočki so res kvalitetni, skrbno izbrani in preizkušeni tudi pri nas doma. Sami starši vemo, da je z zanimivimi kuhinjskimi dodatki ustvarjanje hrane lahko pravi užitek. Seveda pa je dobro tudi, da se nam nikamor ne mudi. Še posebej, če nam pomagajo otroci.


Tukaj najdemo:

· Nožki

· Predpasniki in pogrinjki

· Mizica in stolček

· Drugi kuhinjski pripomočkiNOŽKI so ena taka posebnost naše spletne trgovine, saj je naš valoviti nožek res TOP izdelek, ki ga težko najdete drugje (če sploh). O uporabi nožev z otroki je posebej napisan tudi članek, na tej povezavi: https://www.zotrokidoma.si/post/otroci-v-kuhinji-no%C5%BEki

V tej rubriki so tudi vsi ostali nožki in rezila prilagojeni za rezanje različnega sadja in zelenjave.


PREDPASNIKI IN POGRINJKI so narejeni po naročilu. Sodelujem z neverjetno montessori mamico in šiviljo Evo iz Španije (Mimia Montessori). Kadarkoli me lahko kontaktirate za kakšne nove vzorce ali zalogo. V stalni ponudbi so nepremočljivi predpasniki in pogrinjki, na katerih se otrok uči prve samostojne priprave mize za obrok.


MIZICA IN STOLČEK sta tako pomembna za obstoj tega podjetja, da si zaslužita samostojno rubriko. V tem izdelku je ogromno znanja, preizkusov, vlaganja, srčnosti, ljubezni do otrok, da se z besedami niti ne da vsega izraziti. Za ta izdelek smo združili moči Mojca Košič (pedagoginja montessori), moj mož Jure in jaz. Otroci po vsem svetu ga preizkušajo in starše navdušuje uporabnost tega kompletka. Združuje ga namreč toliko dobrih lastnosti: stabilnost, širina, nizek stolček za prvo sedenje, varen za plezanje, svojstven dizajn, razstavljivost, neskončna možnost uporabe, ko otrok na njem odrašča in še po tem, ko ga preraste… Res izjemen izdelek, ki ga srčno priporočam vsem dojenčkom, takoj ko začnejo samostojno sedeti in raziskovati svet okrog sebe.


DRUGI KUHINJSKI PRIPOMOČKI so večinoma leseni ali iz nerjavečega jekla. V tej rubriki najdete: majhen valjar, ožemalnik, spatulo, ribežen, pinceto, prvi kozarček, majhen vrček…


Četrta rubrika se imenuje NEGUJEM SEBE IN DOM.

Tukaj vam ponujamo izdelke, ki jih otrok lahko uporablja, ko skupaj z nami čisti in ureja dom. Velik poudarek pa dajemo na negi in spoznavanju lastnega telesa. Tako fizičnega, kot tudi čustvenega in mentalnega. Ko je vse to v ravnovesju, je otrok (in vsak človek) zdrav.


Iščete lahko:

· Ščetke in krtačke

· Košarice in pladnji

· Spoznavanje telesa

· Drugi pripomočki
Peta rubrika je ČAROBNI VRT, ki nam ponuja ORODJA IN PRIPOMOČKE, ter RAZISKOVANJE NARAVE.

V orodjih in pripomočkih najdete vse, kar potrebuje otrok za delo na vrtu, od lopat, grabelj, zalivalk, veder, predpasnikov…

Pod raziskovanje narave pa sodi vse v zvezi z odkrivanjem narave, vesolja, vsega, kar nas obdaja: dreves in rastlin, živali, vesolja, letnih časov, koledarja…
Šesta rubrika nas popelje v USTVARJALNO MOČ. Tako ime je dobila, ker skozi kreativnost in ustvarjanje pridemo k svoji notranji moči, spoznavamo lastno poslanstvo in bistvo našega življenja na Zemlji. Ko najdemo tisto nekaj, kar res radi počnemo, smo našli svoje bistvo na svetu. In mnogi ljudje to najdejo že prav kmalu v otroštvu. In tukaj imamo starši veliko vlogo, da jih pri tem podpiramo in spodbujamo.


Glavne teme te rubrike so:

· Likovno ustvarjanje

· Ročne spretnosti

· Merjenje enot

· Svet glasbe


Tukaj sem združila večino dejavnosti, ki so v prejšnji razporeditvi spletne trgovine, sledile razvrstitvi pedagogike montessori. Še vedno sledim temu principu, a na svojstven način. <3
Zadnja, sedma rubrika pa ponuja izdelke, ki zapuščajo spletno trgovino, zato se imenuje ČISTIMO POLIČKE %. Ti izdelki imajo tudi določen popust, zato kar pogumno pobrskajte in si izberite svojega, preden odide. 😊

Lepo lepo povabljeni k raziskovanju in brskanju po spletni trgovini in spletni strani Z otroki doma. HVALA vsem, ki s svojim nakupom podprete našo družino in pomagate k boljšemu življenju vsaj dveh otrok.


V izbiranje ponudbe je vložene res veliko ljubezni do vseh otrok, ter do preprostega, a polnega življenja. Vsak dan ste mi v navdih vsi, ki za svoje otroke izbirate najboljše. Ne veliko, ampak malo in kvalitetno.


V navdih ste mi vsi starši, ki delate na sebi, vsak dan znova popravljate napake in iščete najboljšo verzijo sebe. Od sreče mi poskoči srce vsakič, ko slišim starša reči, da je otrok njegovo ogledalo, da postaja vedno boljši. Da premaguje svoje ovire in podpira svojega otroka v točno tem, kar je in, kar je prinesel na ta svet. HVALA, KER STE! Čas je za čuječe in prebujeno starševstvo. Čas je za spoštovanje otroštva in naših otrok.


Sledite mi še naprej. Skupaj z vami odkrivam globine in premagujem ovire.

Vaša Jasmina – Z otroki doma


(Vse fotografije so vzete iz spletne strani usplash.com . Uredila sem jih sama.)

508 views

Pridružite se naši skupnosti in uživajte posebne ugodnosti!

Prijavite se na e-novičke Z otroki doma.

 

Ob prijavi prejmete DARILO - eknjigo

5 opornih točk za mirno reševanje konflikta z otroki.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Z OTROKI DOMA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon